Ladataan Tapahtumat

Esoteerinen henkisyys

Sunnuntaina 1.9.2024 klo 18

Neljännessä sarjan konsertissa ohjelma koostuu henkisyyden innoittamasta musiikista. Tutkija Nina Kokkinen kertoo musiikin lomassa, miten esoteerinen ajattelu on vaikuttanut 1900-luvun alun taiteeseen Suomessa. Säveltäjäniminä Erkki Melartin, Helvi Leiviskä, Jean Sibelius ja Aleksandr Skrjabin. Tilausteoksen konserttiin kirjoittaa Tytti Arola.

Esiintyjät: Mari Palo, sopraano; KAAÅS-trio ja FT Nina Kokkinen

Lue lisää konserttisarjan taustoista tästä linkistä.

Liput 30 €

Osta liput ennakkoon verkkokaupastamme tästä linkistä.

Lippuja tapahtumaan voi ostaa ennakkoon myös museon infosta museon aukioloaikoina.

Varausehdot:

Museon tapahtumat järjestetään museotoiminnan, rakennus-, taideteos- ja yleisöturvallisuuden rajoissa. Osallistujamäärä on rajattu. Tapahtuma on ainutkertainen. Jos joudut perumaan varauksesi, pidätämme puolet tapahtuman hinnasta. Vaihtoehtoisesti varaussumman voi siirtää Gallen-Kallelan Museossa käytettävään lahjakorttiin. Jos tapahtuma perutaan järjestäjästä riippuvista syistä, palautamme tietysti koko summan. Olethan yhteydessä info@gallen-kallela.fi jos haluat lisätietoja.

Tietoa esteettömyydestä

Tutustuthan museon esteettömyystietoihin sekä turvallisemman tilan ohjeisiin ennen museovierailua. Esteettömyystiedoista löydät tärkeää tietoa parkkipaikan ja wc-tilojen sijainnista sekä rakennusten esteettömyydestä.

Esteettömyys

Turvallisemman tilan ohjeet

Esteettömyys
Tarvaspää kesällä

Ajankohtaista

Tutustu museon ajankohtaisiin näyttelyihin, tapahtumiin, opastuksiin sekä ajankohtaisiin tiedotteisiin.

Ajankohtaista

Gallen-Kallelan Museo

Taiteilija Akseli Gallen-Kallelan (1865–1931) suunnittelema ja rakentama Tarvaspään ateljeelinna esittelee vaihtuvissa näyttelyissä Gallen-Kallelan ja hänen aikalaistensa taidetta ja elämää sekä nykytaidetta. Museo tarjoaa monipuolista toimintaa ja tapahtumia sekä toimii Akseli Gallen-Kallelaan liittyvän tiedon keskuksena.

Tervetuloa tutustumaan tuttuun ja tuntemattomaan taiteilijaan, Akseli Gallen-Kallelaan!

Kahvia ja kulttuuria

Cafe Zoceria Tarvaspää

Ajankohtaista