Ladataan Tapahtumat

Tottelemattomuus

Sunnuntaina 10.3. 2024 klo 18

Maryn sormenjäljillä -konserttisarjan toisessa konsertissa pohditaan tottelemattomuuden tarpeellisuutta yhteiskunnallisten muutosten taustalla. Musiikillakin on tehty vastarintaa eri aikakausina.

Brittiläinen säveltäjä ja suffragetti Ethel Smyth rikkoi naisten elämään liittyviä ennakko-oletuksia lähtemällä opiskelemaan sävellystä Leipzigiin. Puolalainen Grazyna Bacewicz järjesti salaisia konsertteja II maailmansodan aikana yhteisen musisoinnin ollessa kiellettyä. Tilausteoksen konserttiin on kirjoittanut Anna Nora.

Esiintyjät: Terhi Paldanius, viulu, Beata Antikainen, sello, Tiina Karakorpi, piano ja FT Hanna-Reetta Schreck

Lue lisää konserttisarjan taustoista tästä linkistä.

Tapahtumassa on väliaika, jolloin viini- ja kivennäisvesitarjoilu.

Liput 30€. Osta lippusi täältä (linkki)

Vello-palvelussa voi maksaa pankkikorteilla. Jos haluat maksaa liput laskulla, klikkaa yhteystietojen antamisen jälkeen ”Jatka varaukseen” ja maksutavassa ”Maksa myöhemmin”. Lähetämme sinulle laskun sähköpostilla.

Huomioithan, että varauksia koskevat Gallen-Kallelan Museon varausehdot:

Museon tapahtumat järjestetään museotoiminnan, rakennus-, taideteos- ja yleisöturvallisuuden rajoissa. Osallistujamäärä on rajattu. Tapahtuma on ainutkertainen. Jos joudut perumaan varauksesi, pidätämme puolet tapahtuman hinnasta. Vaihtoehtoisesti varaussumman voi siirtää Gallen-Kallelan Museossa käytettävään lahjakorttiin. Jos tapahtuma perutaan järjestäjästä riippuvista syistä, palautamme tietysti koko summan. Olethan yhteydessä info@gallen-kallela.fi jos haluat lisätietoja.

Tietoa esteettömyydestä

Tutustuthan museon esteettömyystietoihin sekä turvallisemman tilan ohjeisiin ennen museovierailua. Esteettömyystiedoista löydät tärkeää tietoa parkkipaikan ja wc-tilojen sijainnista sekä rakennusten esteettömyydestä.

Esteettömyys

Turvallisemman tilan ohjeet

Esteettömyys
Tarvaspää kesällä

Ajankohtaista

Tutustu museon ajankohtaisiin näyttelyihin, tapahtumiin, opastuksiin sekä ajankohtaisiin tiedotteisiin.

Ajankohtaista

Gallen-Kallelan Museo

Taiteilija Akseli Gallen-Kallelan (1865–1931) suunnittelema ja rakentama Tarvaspään ateljeelinna esittelee vaihtuvissa näyttelyissä Gallen-Kallelan ja hänen aikalaistensa taidetta ja elämää sekä nykytaidetta. Museo tarjoaa monipuolista toimintaa ja tapahtumia sekä toimii Akseli Gallen-Kallelaan liittyvän tiedon keskuksena.

Tervetuloa tutustumaan tuttuun ja tuntemattomaan taiteilijaan, Akseli Gallen-Kallelaan!

Kahvia ja kulttuuria

Cafe Zoceria Tarvaspää

Ajankohtaista