Ladataan Tapahtumat

Rakkaus

Sunnuntaina 12.5.2024 klo 18

Sarjan kolmannen konsertin teema on rakkaus. Konsertti järjestetään äitienpäivänä.

Mary Gallen-Kallelan elämään mahtui monia rakkaudenkohteita omista vanhemmista ja sisaruksista Akseliin ja omiin lapsiin. Naisen elämässä 1800-luvun lopulla rakkaus on tarkoittanut myös pitkälti vastuuta ja velvollisuuksia.

Mary ja Akseli Gallen-Kallelan ystävän Jean Sibeliuksen melodraaman ”Mustasukkaisuuden yöt” Runebergin teksti kuvaa epätoivoisesti rakastuneen miehen toiveunia. Konsertissa kuullaan myös Clara Schumannin surumielisen kaunis ja herkkä Pianotrio op. 17. Tilausteoksen konserttiin on kirjoittanut Maleena Linjama.

Esiintyjät: Siljamari Heikinheimo, viulu; Eeva Rysä, sello; Saara Rauvala, sopraano; Jussi Vänttinen, baritoni, Tiina Karakorpi, piano ja kirjailija Anna Kortelainen. *

Tapahtumassa on väliaika, jolloin viini- ja kivennäisvesitarjoilu.

Liput 30 €

Osta liput konserttiin verkkokaupastamme tästä linkistä.

Lue lisää konserttisarjan taustoista tästä linkistä.

Lippuja tapahtumaan voi ostaa ennakkoon myös museon infosta museon aukioloaikoina ja tiedustella sähköpostilla info@gallen-kallela.fi

Museon tapahtumat järjestetään museotoiminnan, rakennus-, taideteos- ja yleisöturvallisuuden rajoissa. Osallistujamäärä on rajattu. Tapahtuma on ainutkertainen. Jos joudut perumaan varauksesi, pidätämme puolet tapahtuman hinnasta. Vaihtoehtoisesti varaussumman voi siirtää Gallen-Kallelan Museossa käytettävään lahjakorttiin. Jos tapahtuma perutaan järjestäjästä riippuvista syistä, palautamme tietysti koko summan. Olethan yhteydessä info@gallen-kallela.fi jos haluat lisätietoja.

 

*Päivitetty esiintyjien luetteloa 18.3.2024: Johanna Isokosken korvaa Saara Rauvala.

Tietoa esteettömyydestä

Tutustuthan museon esteettömyystietoihin sekä turvallisemman tilan ohjeisiin ennen museovierailua. Esteettömyystiedoista löydät tärkeää tietoa parkkipaikan ja wc-tilojen sijainnista sekä rakennusten esteettömyydestä.

Esteettömyys

Turvallisemman tilan ohjeet

Esteettömyys
Tarvaspää kesällä

Ajankohtaista

Tutustu museon ajankohtaisiin näyttelyihin, tapahtumiin, opastuksiin sekä ajankohtaisiin tiedotteisiin.

Ajankohtaista

Gallen-Kallelan Museo

Taiteilija Akseli Gallen-Kallelan (1865–1931) suunnittelema ja rakentama Tarvaspään ateljeelinna esittelee vaihtuvissa näyttelyissä Gallen-Kallelan ja hänen aikalaistensa taidetta ja elämää sekä nykytaidetta. Museo tarjoaa monipuolista toimintaa ja tapahtumia sekä toimii Akseli Gallen-Kallelaan liittyvän tiedon keskuksena.

Tervetuloa tutustumaan tuttuun ja tuntemattomaan taiteilijaan, Akseli Gallen-Kallelaan!

Kahvia ja kulttuuria

Cafe Zoceria Tarvaspää

Ajankohtaista