Ladataan Tapahtumat

Vino Ensemble esiintyy Gallen-Kallelan Museon puutarhassa sunnuntaina 19.5. kello 15.30 alkaen

Yksivuotiaan Vino Ensemblen Soiva puutarha -kiertue tuo klassista a cappella -kuoromusiikkia pääkaupunkiseudun museoihin ja kirjastoihin!
Puutarhan kukat, perhoset ja salaisuudet heräävät eloon sävelten muodossa Vino Ensemblen Soiva puutarha -konserteissa. Ohjelmistossa kuullaan mm. Amy Beachin kukkalauluja, Laura Netzelin kappale perhosesta ja kukasta sekä Pulitzer-palkitun säveltäjän, Caroline Shawnin ”Dolce Cantavi”. Ohjelmistokokonaisuutta täydentävät myös mm. Hildegard Bingeniläisen ”O viridissima Virgo” ja Eva Holm Foosnæsin ”Wild Nights!” sekä kuoron improvisoimat äänimaisemat.

Konsertit ovat ilmaisia ja kestävät noin 25-40min. Ohjelmistossa kuljetaan kauniin kuoromusiikin sävelin kukkien, perhosten ja mehiläisen seurassa kohti kesää.

Lue lisää tapahtumasta: InstagramFacebook

Tietoa esteettömyydestä

Tutustuthan museon esteettömyystietoihin sekä turvallisemman tilan ohjeisiin ennen museovierailua. Esteettömyystiedoista löydät tärkeää tietoa parkkipaikan ja wc-tilojen sijainnista sekä rakennusten esteettömyydestä.

Esteettömyys

Turvallisemman tilan ohjeet

Esteettömyys
Tarvaspää kesällä

Ajankohtaista

Tutustu museon ajankohtaisiin näyttelyihin, tapahtumiin, opastuksiin sekä ajankohtaisiin tiedotteisiin.

Ajankohtaista

Gallen-Kallelan Museo

Taiteilija Akseli Gallen-Kallelan (1865–1931) suunnittelema ja rakentama Tarvaspään ateljeelinna esittelee vaihtuvissa näyttelyissä Gallen-Kallelan ja hänen aikalaistensa taidetta ja elämää sekä nykytaidetta. Museo tarjoaa monipuolista toimintaa ja tapahtumia sekä toimii Akseli Gallen-Kallelaan liittyvän tiedon keskuksena.

Tervetuloa tutustumaan tuttuun ja tuntemattomaan taiteilijaan, Akseli Gallen-Kallelaan!

Kahvia ja kulttuuria

Cafe Zoceria Tarvaspää

Ajankohtaista