Ladataan Tapahtumat

Tutustu näyttelyymme Paluu Keniaan oppaan kanssa sunnuntaisin klo 13.

Kaikille museovieraille avoimen yleisöopastuksen kesto on noin 45 minuuttia. Opastukselle pääsee mukaan museon pääsymaksulla, Museokortilla tai Kaikukortilla. Opastus tapahtuu museon alakerrassa, joka on lähes kaikille museovieraille saavutettavissa.

Mitä opastuksella voi odottaa? Opas kertoo Akseli Gallen-Kallelan elämästä, Tarvaspään arkkitehtuurista sekä ajankohtaisesta näyttelystämme osallistujien toiveiden ja kysymysten mukaan. Opastukset kiertävät näyttelyn ateljeesta alkaen, ja opastukselle poimitaan kiinnostavia teoksia ja tarinoita.

Oppaan eläytyminen oli vaikuttavaa.

Gallen-Kallelan Museon yleisötilaisuudet järjestetään taide-, rakennus- ja yleisöturvallisuutta noudattaen. Opas kertoo ohjeet opastuksen aluksi. Kiertävällä opastuksella osallistujia voi olla enintään 25. Paikkaa ei voi varata etukäteen.

Olethan yhteydessä museon asiakaspalveluun, jos sinulla on kysyttävää!

 

Tietoa esteettömyydestä

Tutustuthan museon esteettömyystietoihin sekä turvallisemman tilan ohjeisiin ennen museovierailua. Esteettömyystiedoista löydät tärkeää tietoa parkkipaikan ja wc-tilojen sijainnista sekä rakennusten esteettömyydestä.

Esteettömyys

Turvallisemman tilan ohjeet

Esteettömyys
Tarvaspää kesällä

Ajankohtaista

Tutustu museon ajankohtaisiin näyttelyihin, tapahtumiin, opastuksiin sekä ajankohtaisiin tiedotteisiin.

Ajankohtaista

Gallen-Kallelan Museo

Taiteilija Akseli Gallen-Kallelan (1865–1931) suunnittelema ja rakentama Tarvaspään ateljeelinna esittelee vaihtuvissa näyttelyissä Gallen-Kallelan ja hänen aikalaistensa taidetta ja elämää sekä nykytaidetta. Museo tarjoaa monipuolista toimintaa ja tapahtumia sekä toimii Akseli Gallen-Kallelaan liittyvän tiedon keskuksena.

Tervetuloa tutustumaan tuttuun ja tuntemattomaan taiteilijaan, Akseli Gallen-Kallelaan!

Kahvia ja kulttuuria

Cafe Zoceria Tarvaspää

Ajankohtaista