Kouluille ja päiväkodeille

Vierailulle museoon

Museo on mainio kohde päiväkoti- ja kouluryhmien vierailuun. Tarjolla on sekä näyttelykohtaisia että yleisemmin Akseli Gallen-Kallelaan ja Tarvaspäähän liittyviä sisältöjä. Kierrokset räätälöidään ikäryhmät ja toiveet huomioiden, kerro siis meille ryhmäsi toiveista vierailua varatessasi!

Koulu- ja päiväkotiryhmien vierailujen ABC

Tiedustelut ja varaukset: vähintään viikkoa ennen vierailua info@gallen-kallela.fi tai 010 406 8840.

Kesto: Koululaisopastuksen kesto on noin 30–45 min. Lisäksi kannattaa varata aikaa siirtymisiin, takkien ja reppujen jättämiseen ja noutamiseen.

Vierailun hinta: 40 € + sisäänpääsy / ryhmä ohjaajineen, sisäänpääsy museoon ilmainen alle 18-vuotialle. Poikkeuksena Espoon Kulttuuri ja liikuntapolku KULPS-ryhmät, joille vierailu on ilmainen.

Ryhmäkoko: Ryhmän suosituskoko vaihtelee kierroksesta riippuen. Yleensä suositeltava koko on 15–25 oppilasta. Jos ryhmä on suurempi, se voidaan jakaa pienempiin ryhmiin.

Ajat: Koululaisvierailu on mahdollista järjestää ti-pe klo 9–16 välillä.

Eväät ja ruokailu: Eväitä voi syödä ulkona tai tarvittaessa sisätiloissa. Eväiden syömisestä on hyvä mainita varausta tehdessä.

Esteettömyys: Tutustuthan esteettömyystietoihin ennen vierailua.

Turvallisempi tila: Käytössämme ovat turvallisemman tilan ohjeistukset.

Yleisesti varattavissa olevat opastukset

Sakaraharjainen linnani – Tarvaspään museokierros

Kierroksella tutustutaan ateljeelinnan salaisuuksiin, saadaan perustietoa taiteilija Akseli Gallen-Kallelasta ja elämästä hänen aikanaan. Ajankohtaisesta näyttelystä poimitaan kiinnostavimmat erikoisuudet.

Kesto n. 45 min.

Opastus ajankohtaisen näyttelyn sisältöihin

Ajankohtaisen näyttelyn voi tarkistaa museon verkkosivuilta. Kierrokset räätälöidään ikäryhmän mukaan sisällöiltään sopivaksi.

Kesto n. 45 min.

Öljymaalaus, järvimaisema. Keskellä vehreä saari, etualalla vesistö, joka heijastaa taivaalla olevia pilviä. Taivas vaalean sininen, paljon valkoisia ja sinisiä pilviä.

Espoon kaupungin kulttuuripolku

Palvelu on suunnattu Espoon kaupungin kulttuuripolussa mukana oleville kouluille ja oppilaitoksille. Tutustu museon sisältöihin ja varaa vierailu ryhmällesi.

 

KULPS (eskarit - 9. luokka)

Toisen asteen kulttuuripolku

Oppimateriaalit kouluille

Osio sisältää sekä kaikille ikäryhmille soveltuvia pohdintatehtäviä että yläluokille, ammattikoululaisille sekä lukiolaisille suunnatun tehtäväpaketin.

Lue lisää

Gallen-Kallelan Museo

Taiteilija Akseli Gallen-Kallelan (1865–1931) suunnittelema ja rakentama Tarvaspään ateljeelinna esittelee vaihtuvissa näyttelyissä Gallen-Kallelan ja hänen aikalaistensa taidetta ja elämää sekä nykytaidetta. Museo tarjoaa monipuolista toimintaa ja tapahtumia sekä toimii Akseli Gallen-Kallelaan liittyvän tiedon keskuksena.

Tervetuloa tutustumaan tuttuun ja tuntemattomaan taiteilijaan, Akseli Gallen-Kallelaan!

Kahvia ja kulttuuria

Cafe Zoceria Tarvaspää

Ajankohtaista