Espoon kulttuuripolku

Toisen asteen kulttuuripolku

Espoon kaupungin toisen asteen kulttuuripolku tarjoaa maksuttomia taide- ja kulttuurielämyksiä mukana oleville espoolaisille oppilaitoksille. Kulttuuripolun sisältöjä testataan vuonna 2023.

Lue lisää kulttuuripolusta Espoon kaupungin verkkosivuilta.

Museon tarjoamat kulttuurisisällöt

Tarjomme toisen asteen oppilaitoksille  sekä näyttelykohtaisia opastuksia että yleisemmin Gallen-Kallelaan ja Tarvaspäähän liittyviä sisältöjä.

Ohjeet vierailun varaamiseen löydät tästä linkistä.

Sakaraharjainen linnani – Tarvaspään museokierros

Kierroksella tutustutaan ateljeelinnan salaisuuksiin, saadaan perustietoa taiteilija Akseli Gallen-Kallelasta ja elämästä hänen aikanaan. Ajankohtaisesta näyttelystä poimitaan kiinnostavimmat erikoisuudet.

Kesto n. 45 min.

Opastus ajankohtaisen näyttelyn sisältöihin

Ajankohtaisen näyttelyn voi tarkistaa museon verkkosivuilta. Kierrokset räätälöidään ikäryhmän mukaan sisällöiltään sopivaksi.

Kesto n. 45 min.

Oppimateriaalit kouluille

Osio sisältää sekä kaikille ikäryhmille soveltuvia pohdintatehtäviä että yläluokille, ammattikoululaisille sekä lukiolaisille suunnatun tehtäväpaketin.

Lue lisää

Aineistot verkossa

Tämän linkin alta löydät tietoa museon tarjoamista verkkoaineistoista. Tutustu museon virtuaaliesittelyyn, avoimiin aineistoihin, kuuntele podcasteja ja tutustu verkkonäyttelyihin.

Lue lisää

Verkossa

Gallen-Kallelan Museo

Taiteilija Akseli Gallen-Kallelan (1865–1931) suunnittelema ja rakentama Tarvaspään ateljeelinna esittelee vaihtuvissa näyttelyissä Gallen-Kallelan ja hänen aikalaistensa taidetta ja elämää sekä nykytaidetta. Museo tarjoaa monipuolista toimintaa ja tapahtumia sekä toimii Akseli Gallen-Kallelaan liittyvän tiedon keskuksena.

Tervetuloa tutustumaan tuttuun ja tuntemattomaan taiteilijaan, Akseli Gallen-Kallelaan!

Kahvia ja kulttuuria

Cafe Zoceria Tarvaspää

Ajankohtaista

Rinnastuksia – Kimmo Kaivanto & Akseli Gallen-Kallela

10.02. - 26.05.

Rinnastuksia-näyttelyssä tehdään näkyväksi Kimmo Kaivannon ja Akseli Gallen-Kallelan taiteen kosketuskohtia.

Lue lisää