Maryn sormenjäljillä: Esoteerinen henkisyys 1.9. klo 18

Mary_verkkokauppa

Maryn sormenjäljillä -konserttisarjan neljännessä sarjan konsertissa ohjelma koostuu henkisyyden innoittamasta musiikista. Tutkija Nina Kokkinen kertoo musiikin lomassa, miten esoteerinen ajattelu on vaikuttanut 1900-luvun alun taiteeseen Suomessa. Säveltäjäniminä Erkki Melartin, Helvi Leiviskä, Jean Sibelius ja Aleksandr Skrjabin. Tilausteoksen konserttiin kirjoittaa Tytti Arola.

Esiintyjät: Mari Palo, sopraano; KAAÅS-trio ja FT Nina Kokkinen

Liput 30€ Tapahtumassa on väliaika.

Huomioithan, että varauksia koskevat Gallen-Kallelan Museon varausehdot:  Museon tapahtumat järjestetään museotoiminnan, rakennus-, taideteos- ja yleisöturvallisuuden rajoissa. Osallistujamäärä on rajattu. Tapahtuma on ainutkertainen. Jos joudut perumaan varauksesi, pidätämme puolet tapahtuman hinnasta. Vaihtoehtoisesti varaussumman voi siirtää Gallen-Kallelan Museossa käytettävään lahjakorttiin. Jos tapahtuma perutaan järjestäjästä riippuvista syistä, palautamme tietysti koko summan. Olethan yhteydessä info@gallen-kallela.fi jos haluat lisätietoja.

Jos haluat lisätietoja tai tarvitset apua saavutettavuudessa, olethan meihin yhteydessä museon aukioloaikoina 010 – 4068840. Lisätietoja museoalueen saavutettavuudesta

30,00 

23 varastossa