Maryn naistenkutsut 13.6.

Maryn naistenkutsut Illalliskortti

Rakastetut, iki-ihanat Maryn naistenkutsut järjestetään jo kuudennen kerran torstaina 13.6.2024 klo 17:30 alkaen.

Maryn naistenkutsut* järjestetään Tarvaspään puutarhan ylläpitämiseksi ja sen viihtyvyyden kehittämiseksi Mary Gallen-Kallelan hengessä.

Olet lämpimästi tervetullut yksin tai ystäviesi kanssa Maryn naistenkutsuille torstaina 13.6.2024 klo 17.30 alkaen. Tilaisuuden alussa tutustumme Maryn puutarhaan museon asiakaspalveluvastaavan Anu Kaarina Hämäläisen johdolla klo 17.30–18. Perennaympyrässä pääsemme ihastelemaan viime vuonna istutettujen uusien kukkasipulien kukintaa ja kuulemme myös Tarvaspään tummien mehiläisten kuulumisia.

Alkumaljojen jälkeen tutustumme 6.6. avattuun Sydänmailla –näyttelyyn, joka pohjautuu museonjohtaja Tuija Wahlroosin tutkimukseen Akselin ja Maryn häämatkasta Kuhmoon ja Vienan-Karjalaan kesällä 1890. Museokauppa Maryn puoti on myös avoinna uusin tuottein, joista saa illan aikana 20% alennuksen.

Iltamme jatkuu rennon ja riemukkaan buffet-illallisen (sis. viinitarjoilun) merkeissä museon kahvilassa. Ruokailun yhteydessä tutkija Päivi Ahdeoja kertoo uudesta Martta Wendelinin elämäkerrasta (2024). Gallen-Kallela toimi Wendelinin mentorina 1920-luvun alussa, ja uusi tutkimus on paljastanut noihin aikoihin liittyvän molemminpuolisen ihastumisen. Illallisen aikana kuulemme myös kaunista pianomusiikkia. Ilta päättyy klo 22 mennessä.

Illalliskortin hinta on 85 euroa/hlö. Kutsujen tuotto ohjataan Maryn puutarhan ylläpitoon. Maryn naistenkutsut ovat hyväntekeväisyystapahtuma. Kutsut ovat ainutkertaiset ja niihin pätevät museon tapahtumien varausehdot, kts. alla.

Buffetillallisen menu sisältää kasviksia ja kalaa. Jos sinulla on erityisruokavalio, joka tulee ottaa menussa huomioon, olethan yhteydessä info@gallen-kallela.fi

*Kuten aina ennenkin, Maryn naistenkutsuille ovat lämpimästi tervetulleita kaikki, jotka kutsuille haluavat osallistua!

 

 

Huomioithan, että varauksia koskevat Gallen-Kallelan Museon varausehdot:  Museon tapahtumat järjestetään museotoiminnan, rakennus-, taideteos- ja yleisöturvallisuuden rajoissa. Osallistujamäärä on rajattu. Tapahtuma on ainutkertainen. Jos joudut perumaan varauksesi, annathan illalliskorttisi ystävälle. Emme palauta illalliskorttien hintaa, vaan kaikki myydyt illalliskortit kerryttävät Mary Gallen-Kallelan puutarhan ylläpitoon käytettävää kassaa.

Olethan yhteydessä info@gallen-kallela.fi jos haluat lisätietoja.

Jos haluat lisätietoja tai tarvitset apua saavutettavuudessa, olethan meihin yhteydessä museon aukioloaikoina 010 – 4068840. Lisätietoja museoalueen saavutettavuudesta

85,00 

Tuotetunnus (SKU): GKM6.1. Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

48 varastossa