Neulejooga ja äänimaljarentoutus -miniretriitti 24.8. ilta

2

Lempeä yin-jooga hypnoottisten äänimaljojen soidessa on täydellinen tapa rentoutua! Joogaharjoituksen päätteeksi tutustumme Sydänmailla -näyttelyyn neuletöiden äärellä.

Tule viettämään äänimaljoilla vahvistettua Neulejooga -miniretriittiä Akseli Gallen-Kallelan taiteen keskelle! Miniretriitissä yhdistyvät kahden ikivanhan taidon tuomat hyödyt: läsnäolo ja rentoutuminen. Neulejooga on avaavaa ja lempeää yin-joogaa, joka sopii kaikille. Joogaohjaaja Sari Kronholmin vetämät harjoitukset keskittyvät avaamaan lempeästi yläkehoa Merja Mäkelän Soundfulness Yi -äänimaljarentoutuksen siivittämänä. Varaa oma paikkasi ajoissa, sillä paikkoja on myynnissä vain rajoitetusti. Matot ja apuvälineet järjestäjän puolesta, mutta oman joogamaton saa toki ottaa mukaan! Tuo mukana omat villasukat ja lämpimiä vaatteita. Toivomme osallistujien ottavan mukaansa omat neuletyöt, mutta museolla on myös pari hätävaraneuletta tarjolla!

Museon ovet avautuvat miniretriitin vieraille klo 18:30. Joogaharjoituksen ja äänimaljarentoutuksen kesto noin 75 min. Näyttelyopastuksen kesto on n. 15 minuuttia. Joogan jälkeen voimme viettää yhdessä aikaan museon näyttelytiloissa neulomalla taiteen äärellä. Tee on tarjolla museon tornihuoneessa. Tapahtuma päättyy klo 21.

Taideturvallisuudesta johtuen Sydänmailla -näyttelyn tiloissa ei voi nauttia vettä eikä muita juomia. Museossa ei ole pukeutumistiloja, joten kannattaa pukeutua pehmeisiin ja joustaviin joogavaatteisiin jo valmiiksi. WC-tilat sijaitsevat puuhuvilassa museota vastapäätä.

Huomioithan, että varauksia koskevat Gallen-Kallelan Museon varausehdot:  Museon tapahtumat järjestetään museotoiminnan, rakennus-, taideteos- ja yleisöturvallisuuden rajoissa. Osallistujamäärä on rajattu. Tapahtuma on ainutkertainen. Jos joudut perumaan varauksesi, pidätämme puolet tapahtuman hinnasta. Vaihtoehtoisesti varaussumman voi siirtää Gallen-Kallelan Museossa käytettävään lahjakorttiin. Jos tapahtuma perutaan järjestäjästä riippuvista syistä, palautamme tietysti koko summan. Tämä tapahtuma järjestetään, jos osallistujia tulee 10. Olethan yhteydessä info@gallen-kallela.fi jos haluat lisätietoja.

Jos haluat lisätietoja tai tarvitset apua saavutettavuudessa, olethan meihin yhteydessä museon aukioloaikoina 010 – 4068840. Lisätietoja museoalueen saavutettavuudesta

45,00 

16 varastossa