Sydänmailla -parijooga 6.7. klo 9

Sydänmailla-parijooga aamu

Kaveri kainaloon ja joogaan! Tule juhlimaan ystävyyttä ja läheisyyttä Sydänmailla -maisemiin Gallen-Kallelan Museon parijoogaan!*

Sari Kronholmin ohjaama yin-jooga on rauhallista ja lempeää. Mukaan joogaan tarvitset vain lämpimät, joustavat vaatteet. Oman joogamaton voi ottaa mukaan, mutta museolla on mattoja lainaksikin. Joogan kesto 75 min valmisteluineen. Parijoogaan mahtuu kahdeksan paria, joten kannattaa ostaa samalla lippu myös omalle parille!

Joogaharjoituksen päätteeksi tutustumme Sydänmailla -näyttelyyn lyhyellä opastuksella. Opastuksen kesto n. 15 minuuttia.

Taideturvallisuudesta johtuen Sydänmailla -näyttelyn tiloissa ei voi nauttia vettä eikä muita juomia. Museossa ei ole pukeutumistiloja, joten kannattaa pukeutua pehmeisiin ja joustaviin joogavaatteisiin jo valmiiksi. WC-tilat sijaitsevat puuhuvilassa museota vastapäätä.

Sydänmailla -parijooga lauantaina 6.7.2024 alkaa klo 9 ja ohjelma päättyy 10:30. Joogaharjoituksen jälkeen tarjoamme museon puutarhassa teetä joogan osallistujille, säävarauksella. Joogan osallistujat ovat tervetulleita museokierrokselle klo 11 museon avauduttua, ja toki suosittelemme myös Tarvaspää Café Zocerian herkkuja!

*Parilla tarkoitamme tässä ketä hyvänsä kahta ihmistä, jotka kokevat luontevaksi auttaa toisiaan yin-joogan harjoituksessa ja nauttia museon tunnelmasta. Tervetuloa kaverit, sisarusparit, susiparit, ystäväparit, tanssiparit, määrittelemättömät kumppanit, avioparit, avoparit, työparit!

Huomioithan, että varauksia koskevat Gallen-Kallelan Museon varausehdot:  Museon tapahtumat järjestetään museotoiminnan, rakennus-, taideteos- ja yleisöturvallisuuden rajoissa. Osallistujamäärä on rajattu. Tapahtuma on ainutkertainen. Jos joudut perumaan varauksesi, pidätämme puolet tapahtuman hinnasta. Vaihtoehtoisesti varaussumman voi siirtää Gallen-Kallelan Museossa käytettävään lahjakorttiin. Jos tapahtuma perutaan järjestäjästä riippuvista syistä, palautamme tietysti koko summan. Tämä tapahtuma järjestetään, jos osallistujia tulee 10. Olethan yhteydessä info@gallen-kallela.fi jos haluat lisätietoja.

Jos haluat lisätietoja tai tarvitset apua saavutettavuudessa, olethan meihin yhteydessä museon aukioloaikoina 010 – 4068840. Lisätietoja museoalueen saavutettavuudesta

30,00 

12 varastossa